Naša skupnost

Veseli me, da smo vam lahko predstavili novost na slovenskem knjižnem trgu – naročnine na knjižne škatle KNJIGA MESECA. V njej vam bomo vsak mesec zagotovili najnovejšo in preverjeno najboljšo zgodbo iz vaše najljubše knjižne zvrsti. Knjiga bo prvi mesec na voljo ekskluzivno samo naročnikom in je ne bo mogoče kupiti nikjer drugje. V škatli pa boste vedno našli tudi darilno knjigo in še nekaj uporabnih presenečenj.

Knjižne škatle so v tujini že zelo priljubljene, KNJIGA MESECA pa je zaenkrat prva in edina na slovenskem knjižnem trgu. Po pregledu najbolje prodajanih naslovov smo v založbi Učila zasnovali šest različnih knjižnih škatel: SPOMINI IN BIOGRAFIJE, KRIMINALKE, ROMANCE, AKTUALNE TEME, BEREM S STARŠI (za otroke do 6 let) in BEREM SAM (od 7 do 12 let).

Celotna ekipa KNJIGE MESECA se je izredno potrudila, da vam je pripravila res posebno knjižno škatlo, polno presenečenj. Veseli bomo, če boste svojo izkušnjo delili na družbenih omrežjih. Poiščite nas na facebooku in instagramu, kjer boste lahko spremljali vse novice in zgodbe iz zakulisja. Z naročnino pa dobite tudi dostop do zaprte facebook skupine BRALNA SKUPINA KNJIGA MESECA – vabljeni!

 

Fotografija: Monika (Vonjpoknjigah)
Fotografija: Urška (Booknjiga)
Fotografija: Tamara (Drzna dekleta)

Blogerji o Knjigi meseca

Oglejte si vsebino knjižne škatle na spodnjem videoposnetku!

Naročniki o Knjigi meseca

Prijavite se na naše knjigomesečne novičke!